Home » Square stones

Square stones

Dit prachtige collier bestaat uit de halfedelsteen web jaspis (gestreepte halfedelstenen) en onyx (zwarte halfedelstenen). De glimmende tussenkralen zijn van hematiet. In de eindafwerking naar het slotje toe is sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en bestaat uit twee delen. Het 1e deel is de magneet en het 2e deel draai je even aan als extra bescherming. De totale lengte van dit collier is circa 73 cm. Tijdens het maken van dit collier trof ik enige oneffenheden aan op enkele onyx halfedelstenen. Dit gebeurt wel vaker omdat dit een natuurlijk product is. 

Zeer mooi gefacetteerd collier van Vuuragaat met bronzen en howliet tussenkralen. Het slotje is magnetisch en bronskleurig. Dit collier is in twee maten verkrijgbaar. Meld alstublieft bij uw bestelling uw voorkeur. Verkrijgbaar in de lengtes van circa 57 en 50 cm.

In the spotlight Collier Red Coral

Dit prachtige collier bestaat voornamelijk uit koraal. De gouden tussenkraaltjes in de vorm van pijltjes zijn van hematiet (halfedelsteen) waarover een laagje goudkleur is aangebracht. De overige kralen zijn van nikkelvrij metaal in goudkleur. Het slotje is magnetisch. De lengte van het collier is circa 66 cm.

Heel mooi modern collier met zwarte Onyx facetgeslepen en zwarte Onyx tussenkralen. De sterling zilveren 'cubic' tussenkralen passen daar uitstekend bij. Het magneetslotje is verzilverd. De totale lengte van het collier is circa 57 cm.

Dit mooie collier bestaat volledig uit Jade. Zo zie je maar dat eenzelfde (half)edelsteensoort bestaat uit verschillende nuances. De tussenkralen zijn van metaal in zilverkleur. De grotere kralen bij de stevige vierkante steen van jade zijn zwaar verzilverd. In de afwerking is sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en voorzien van kristalletjes. De lengte van dit collier is circa 61 cm.

Prachtig collier van purple Agaat (banded). Dit zijn de vierkante kralen. De ronde kralen zijn van Flower Amethist. De tussenkralen zijn van edelstaal. De eindafwerking is met Sterling Zilver. Het slotje is zwaarverzilverd en magnetisch. Uniek ontwerp. Het totale collier is circa 57 cm.