Home » Special offers

Sierlijk collier met blauw gekleurde howliet en verzilverde elementen. Uiteraard voorzien van een magnetisch slotje. De totale lengte van het collier is circa 49 cm.

Sale!

Collier Ruby Zoisiet

€ 14,95 € 12,95

Collier Ruby Zoisiet

€ 14,95 € 12,95

Opvallend collier wat bestaat uit Ruby Zoisiet (de langwerpige kralen), groene en paarskleurige Jade, Swarovski Style elements en bewerkte cloisonne kralen. De eindafsluiting is van Sterling zilver. Het magneetje is voorzien van kristalletjes.

Het collier draagt hoog in de hals en is circa 41 cm.

Dit collier bestaat uit 'Chinese Ryolite', dit zijn de groen, rozige muntkralen. De tussenkralen zijn van Hematiet, deze zijn gefacetteerd en rond gepolijsd. Het slotje is magnetisch, versierd met kristal. In de eindafwerking naar het slotje toe is sterling zilver gebruikt. De totale lengte van het collier is circa 54 cm.

Dit vrolijke collier is samengesteld uit halfedelstenen en groene glaskralen. De als een pompoen uitgesneden kralen zijn van Howliet. De grotere ronde kralen zijn van Jade. De kleine mooi met messing bewerkte groene kraaltjes zijn bekend als cloisonné kralen. De lengte van dit totale collier is circa 54 cm. Het slotje is goudkleurig en magnetisch.

Zeer lang collier van gemêlleerde glaskralen. Lengte XXL.

Voorzien van magnetische sluiting

Lekker zwierig collier van gemêlleerde glaskralen. Lengte XL