Home » Round stones

Round stones

Een heel mooi collier waarbij de hoofdkralen volledig zijn samengesteld uit porselein (China). De lichtblauwe tussenkralen zijn exclusieve Preciosa kralen. De eindafwerking is met zilver. Het slotje is magnetisch en verzilverd. De totale lengte van dit collier is circa 47 cm.

De hoofdkralen van dit prachtige collier zijn volledig samengesteld uit porselein 'china'. De tussenkralen zijn gemaakt van donkerblauwe Preciosa kralen. De eindafwerking is van sterling zilver. Het slotje is magnetisch en verzilverd. De totale lengte van dit collier is circa 47 cm.

Dit mooie collier is samengesteld uit grote en kleinere rose quartz kralen. De rose kralen met opdruk zijn van glas. De tussenliggende bloemenkralen zijn van verzilverd tin. In de afwerking van het collier is sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch. De totale lengte van het collier is circa 64 cm.

Origineel collier samengesteld uit blauwkleurige glaskralen met tekening. De tussenkralen zijn gemaakt van verzilverd tin. De afwerking bestaat uit sterling zilver. Het magnetisch slotje is verzilverd. De lengte van dit collier is circa 74 cm.

'Purple Delight' is een lief collier wat bestaat uit Hematiet kralen, Jade en Swarovski Style tussenkralen. De sluiting is gemaakt van Rosé gold materialen. Het slotje is magnetisch. Het collier is circa 46 cm.

Mooi collier van Crackle Agaat met Hematiet tussenkralen en zwaar verzilverde elementen voorzien van zeer mooi verzilverd magnetisch slotje. De totale lengte van het collier is circa 56 cm.

Lucky DZI kralen met open gewerkte hematiet kralen. Hier binnen in is een gekleurd pareltje verwerkt. Het slotje is magnetisch. Over DZI wordt verteld dat dit zeer oude kralen zijn die geluk brengen. Natuurlijk gun ik iedereen heel veel geluk... Dit aparte collier is in ieder geval met veel liefde gemaakt. De lengte van het collier is circa 50 cm.

Dit collier (inclusief de totale set) is gemaakt van goudsteen. Dit materiaal wordt door mensenhanden gefabriceerd. De tussenkralen zijn van zwarte Obsidiaan en de gouden kralen zijn vermeil. Dit houdt in dat de onderliggende kraal van sterling zilver is en dat er een laagje 14 karaats goud overheen is aangebracht. Het slotje is van hoogwaardig metaal designer quality. Het collier heeft een totale lengte van circa 51 cm.

Een echte 'eye catcher' dit collier van Lapis Lazuli. Gebruikte materialen: twee verschillende maten kralen van Lapis Lazuli. De kralen met messing komen uit Tibet. De tussenkraaltjes zijn van brons. Het eindmateriaal naar het slotje toe is van sterling zilver. Het gebruikte slotje is van brons en magnetisch. De totale lengte van dit collier is circa 58 cm.

Een prachtig collier met de DZI gelukskralen. Naast de DZI kralen zijn in dit collier tijgeroog en jade tussenkralen gebruikt. Het slotje is magnetisch en voorzien van kristalletjes. Het totale collier is circa 56 cm.

Dit aparte collier is gemaakt van DZI kralen. Zij zouden de drager geluk brengen en vele jaren oud zijn....

'Happy green' bestaat daarnaast uit tussenkralen van jade. De eindafwerking is van sterling zilver. Het slotje is magnetisch en voorzien van kristalletjes. Het totale collier is circa 54 cm.

Sprookjesachtig collier met gekleurde Hematiet en tussenkralen van sterling zilver. Het slotje is verzilverd en magnetisch. In de eindafwerking zijn sterling zilveren kralen gebruikt. De totale lengte van dit collier is circa 55 cm.

Dit verfijnde collier bestaat volledig uit halfedelstenen. De paarskleurige gemêlleerde steen wordt Sardonyx genoemd. De grotere witte kralen zijn koraalkralen. Deze koraalkralen worden bewust gekweekt waardoor de natuur verder onaangestast blijft. De kleine grijskleurige kralen zijn van Hematiet. De allerkleinste paarse kraaltjes zijn van Jade. In de eindafwerking is sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en voorzien van schitterende kristalletjes. De totale lengte van het collier is circa 52 cm.