Exclusive Designer Colliers » Purple or Violet

Prachtig collier van Amethist met verzilverde tussenkralen. In de eindafwerking is sterling zilver gebruikt. De totale lengte van het collier circa 64 cm. In daglicht komt de dieppaarse kleur nog beter tot zijn recht. Amethist is een spirituele steensoort die o.a.gebruikt wordt bij meditatie. Veel meer bekend is de werking van Amethist bij de verlichting van hoofdpijn.

Prachtig collier met Sardonyx (paars/witte kraal) hematiet (antraciet) en jade (paars) kralen. Sardony is een kostbaar gesteente. Het collier heeft een magnetisch slotje (onedel). De afwerking naar het slotje toe is van sterling zilver. De totale lengte van het collier is circa 51 cm.

Designer collier met lilakleurige gestreepte Agaat. De randen van deze halfedelsteen zijn goldplated. De tussenkralen zijn van Hematiet. Het slotje is goudkleurig magnetisch. De draadgeleiders zijn van 14 karaat goud. De lengte van het collier is circa 55 cm. Gewicht 200 gram.

'Purple Delight' is een lief collier wat bestaat uit Hematiet kralen, Jade en Swarovski Style tussenkralen. De sluiting is gemaakt van Rosé gold materialen. Het slotje is magnetisch. Het collier is circa 46 cm.

Prachtig collier van purple Agaat (banded). Dit zijn de vierkante kralen. De ronde kralen zijn van Flower Amethist. De tussenkralen zijn van edelstaal. De eindafwerking is met Sterling Zilver. Het slotje is zwaarverzilverd en magnetisch. Uniek ontwerp. Het totale collier is circa 57 cm.