Dit prachtige collier bestaat uit de halfedelsteen web jaspis (gestreepte halfedelstenen) en onyx (zwarte halfedelstenen). De glimmende tussenkralen zijn van hematiet. In de eindafwerking naar het slotje toe is sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en bestaat uit twee delen. Het 1e deel is de magneet en het 2e deel draai je even aan als extra bescherming. De totale lengte van dit collier is circa 73 cm. Tijdens het maken van dit collier trof ik enige oneffenheden aan op enkele onyx halfedelstenen. Dit gebeurt wel vaker omdat dit een natuurlijk product is. 

Sprookjesachtig collier met gekleurde Hematiet en bohemiankralen en tussenkralen van sterling zilver. Het slotje is verzilverd en magnetisch. In de eindafwerking zijn sterling zilveren kralen gebruikt. De totale lengte van dit collier is circa 55 cm. Hematiet is een aardende steen, beschermend en heeft een vitaliserende werking.

Sale!

Collier Ruby Zoisiet

€ 14,95 € 12,95
Sale!

Collier Ruby Zoisiet

€ 14,95 € 12,95

Opvallend collier wat bestaat uit Ruby Zoisiet (de langwerpige kralen), groene en paarskleurige Jade, Swarovski Style elements en bewerkte cloisonne kralen. De eindafsluiting is van Sterling zilver. Het magneetje is voorzien van kristalletjes.

Het collier draagt hoog in de hals en is circa 41 cm.

Heel fijn collier van Hematiet(natural) en gekleurde Hematiet (gold)

De gebruikte tussenkralen zijn van vermeil en hebben een laagje 14 karaat goud gekregen over sterling zilver. De totale lengte is circa 52 cm. Het slotje is magnetisch en verzilverd. Dat is dus af en toe poetsen ;)

 

Zeer mooi collier van Hematiet met zilveren tussenkralen en zwaar verzilverd magnetisch slotje. De grote 'open' kralen zijn van hematiet. De kleine kraaltjes hierin verwerkt zijn van sterling zilver en Swarovski Style elements. De overige kleine kraaltjes zijn eveneens van hematiet. In de eindafwerking is eveneens sterling zilver gebruikt. De totale lengte van dit collier is circa 53 cm.