Home » Hello ...

Welkom

Wat leuk dat u een bezoek aan mijn website brengt

 

Hoe het begon...

 

"In 2013 startte ik met mijn bedrijfje Ona Luna Creations en stond ik met kleding op diverse braderieën. Ter uitbreiding van mijn aanbod maakte ik daarbij wat sieraden zoals colliers, armbanden en oorhangers. De sieraden vielen bij iedereen zo goed in de smaak dat ik besloot mij hierop volledig te richten."

 

Naam

"De naam 'Ona Luna' is de oorspronkelijke naam van mijn twee basset honden die helaas nu niet meer leven. Door hun naam aan te houden blijven ze bij mij in 'levende' herinnering. In 2019 heb ik de naam 'Ona Luna Creations' aangepast in de naam 'Ona Luna Jewels' omdat dit beter aansluit bij het product wat ik maak."

 

aanbod

"Ik werk graag met mooie materialen. Hiervoor gebruik ik voornamelijk diverse soorten edelmetalen, (half)edelstenen en kwalitatief hoogwaardig materiaal". Ik werk niet op basis van een vaststaand ontwerp, maar kijk gewoon welke materialen ik mooi bij elkaar vind passen. Op deze manier ontstaat er iedere keer weer wat nieuws. Stuk voor stuk zijn het sieraden die zorgvuldig en met veel geduld en liefde in elkaar zijn gezet. Deze waardering krijg ik ook regelmatig van mijn klanten te horen wat ik natuurlijk heel erg fijn vind."

 

In opdracht

"Het is ook mogelijk om in opdracht sieraden door mij te laten maken. Deze zijn volledig afgestemd op uw wensen. Dit is echt maatwerk maar ontzettend leuk om te doen. De positieve reacties motiveren mij enorm om door te blijven gaan met dit werk. 

Wilt u ook eens graag met mij in overleg om iets moois voor u zelf of voor een ander te laten maken. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. "Spreekt u even de boodschap in? 06 22498438". 

 

Tot ziens!

 

Petra