Home » Flat stones

Dit bijzondere collier is volledig samengesteld uit zwarte Onyx. De gebruikte tussenkralen zijn bewerkt en van Sterling Zilver. In de eindsafwerking is eveneens sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en verzilverd. De totale lengte van dit collier is circa 57 cm. 

Magic Marble

€ 17,95

Magic Marble

€ 17,95

Dit bijzondere collier is samengesteld uit 'Marble Stones'. Het ijzergehalte in deze edelsteen is zeer hoog. Dit geeft een prachtig glanzend effect in het licht. De gebruikte tussenkralen zijn verzilverd. Het magnetische slotje is eveneens zwaar verzilverd. In de afsluiting is sterling zilver gebruikt. Het collier is circa 65 cm lang.

Zeer mooi collier wat volledig is samengesteld uit Carneool kralen. De eindkralen zijn van brons. Het slotje is bronskleurig en magnetisch. De draadgeleiders zijn van sterling zilver. Het collier is circa 52 cm lang.

Wilma

€ 14,95

Wilma

€ 14,95

Bijzonder collier van aparte 'pebblestones' met jade tussenkralen en magetisch bronskleurig slotje. In de eindafwerking is sterling zilver verwerkt. De lengte van het collier is circa 61 cm.

 

 

Uitverkocht

Purple Fantasy

€ 17,95
Uitverkocht

Purple Fantasy

€ 17,95

Schitterend collier van Vuuragaat met tussenkralen van Hematiet en verzilverde elementen. De afwerking is met sterling zilver. Het magneetslotje is verzilverd.