Home » Flat stones

Flat stones

Collier Wilma

€ 14,95

Collier Wilma

€ 14,95

Bijzonder collier van aparte 'pebblestones' met jade tussenkralen en magetisch bronskleurig slotje. In de eindafwerking is sterling zilver verwerkt. De lengte van het collier is circa 61 cm.

 

 

Heel fijn collier van Hematiet(natural) en gekleurde Hematiet (gold)

De gebruikte tussenkralen zijn van vermeil en hebben een laagje 14 karaat goud gekregen over sterling zilver. De totale lengte is circa 52 cm. Het slotje is magnetisch en verzilverd. Dat is dus af en toe poetsen ;)

 

Zeer mooi collier van Hematiet met zilveren tussenkralen en zwaar verzilverd magnetisch slotje. De grote 'open' kralen zijn van hematiet. De kleine kraaltjes hierin verwerkt zijn van sterling zilver en Swarovski Style elements. De overige kleine kraaltjes zijn eveneens van hematiet. In de eindafwerking is eveneens sterling zilver gebruikt. De totale lengte van dit collier is circa 53 cm.

Dit bijzondere collier is samengesteld uit 'Marble Stones'. Het ijzergehalte in deze edelsteen is zeer hoog. Dit geeft een prachtig glanzend effect in het licht. De gebruikte tussenkralen zijn verzilverd. Het magnetische slotje is eveneens zwaar verzilverd. In de afsluiting is sterling zilver gebruikt. Het collier is circa 65 cm lang.

Dit bijzondere collier is volledig samengesteld uit zwarte Onyx. De gebruikte tussenkralen zijn bewerkt en van Sterling Zilver. In de eindsafwerking is eveneens sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en verzilverd. De totale lengte van dit collier is circa 57 cm.