Wat leuk dat u een bezoekje aan mijn website brengt!

Hoe het begon....

In 2013 startte ik met mijn bedrijfje "Ona Luna Creations" en stond ik voornamelijk met kleding op diverse braderieën. Ter uitbreiding van mijn aanbod maakte ik daarbij enige sieraden zoals colliers, armbanden en oorhangers. De sieraden vielen bij iedereen zo goed in de smaak dat ik besloot mij hier meer op te gaan richten. Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar het gebruik van natuurlijke materialen met hun specifieke eigenschappen.

In 2019 heb ik de naam 'Ona Luna Creations' aangepast in de naam 'Ona Luna Jewels' omdat dit beter aansluit bij de sieraden die ik maak.

De website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe colliers. Mijn website heeft de functie van presentatie voor kunstexposities. Uiteraard kunnen belangstellenden die graag direct bij mij willen kopen hier ook terecht. Mocht er geen winkelwagentje onder de afbeelding staan dan kunt u met een mailtje aangeven wat u graag wilt hebben. Ik stuur u dan een betaallink via 'Tikkie'. Na betaling wordt het sieraad meteen naar u verzonden. Veel plezier op mijn website !

Groet,

Petra

Ona Luna Jewels

email: pmoeskops@hotmail.com

Tel.nr.: 06 22498438 (& whatsapp)