Home » Even voorstellen

Wat leuk dat u een bezoek aan mijn website brengt!

 

Hoe het begon...

 

"In 2013 startte ik met mijn bedrijfje Ona Luna Creations en stond ik met kleding op diverse braderieën. Ter uitbreiding van mijn aanbod maakte ik daarbij wat sieraden zoals colliers, armbanden en oorhangers. De sieraden vielen bij iedereen zo goed in de smaak dat ik besloot mij hierop volledig te gaan richten." De naam 'Ona & Luna' is een combinatie van de namen van mijn twee basset honden. In 2019 heb ik de naam 'Ona Luna Creations' aangepast in de naam 'Ona Luna Jewels' omdat dit beter aansluit bij de sieraden die ik maak."

 

Duurzame materialen

"Hoewel ik ook andere materialen gebruik werk ik het liefst met (half) edelstenen omdat ik het bijzonder vind dat zij een specifieke energie hebben. Daarbij werk ik niet op basis van een vaststaand ontwerp maar maak ik creaties die mooi bij elkaar passen. Op deze manier ontstaat er iedere keer weer wat nieuws."

 

wensen

"Het is ook mogelijk om voor u zelf of voor een ander door mij sieraden te laten maken. Deze zijn volledig afgestemd op uw wensen. Dit is echt maatwerk maar ontzettend leuk om te doen. Wilt u ook eens graag met mij in overleg om iets moois voor u zelf of voor een ander te laten maken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen."

 

Spreekt u even de boodschap in? 06 22498438. 

 

Met een vriendelijke groet,

 

Petra