Home » Designer Jewelry

Double pearls on memorywire. 

Op het eindstuk zitten parels met kristalletjes

Leuke oorhangers met zoetwaterparels en glinstertjes. De oorhaakjes zijn van sterling zilver. Lengte: circa 3,5 cm.

Zeer mooie oorhangers met grote zoetwaterparel. Het haakje en de overige materialen zijn van sterling zilver.

Slechts 1 in voorraad! Totale lengte circa: 6,5 cm

Prachtig parelcollier met zoetwaterparels uit Azië. Het magnetische slotje is van sterling zilver. De overige gebruikte onderdelen verwerkt bij de afsluiting van dit collier zijn eveneens van sterling zilver. In de laatste parels zijn kristalletjes verwerkt. De totale lengte van dit collier is circa 57 cm.

Mooie oorhangers met grote gefacetteerde Carneool. Alle onderdelen zijn van sterling zilver. Lengte circa 4,5 cm. Slechts 1 exemplaar in voorraad.

Mooi verfijnd collier van Carneool. Het leuke van dit collier is dat de carneool kralen gegraveerd zijn. De tussenkralen zijn vierkant en brons kleurig. Het slotje is eveneens bronskleurig en magnetisch. Het collier is circa 42 cm lang.

Dit aparte collier is gemaakt van DZI kralen. Zij zouden de drager geluk brengen en vele jaren oud zijn....

'Happy green' bestaat daarnaast uit tussenkralen van jade. De eindafwerking is van sterling zilver. Het slotje is magnetisch en voorzien van kristalletjes. Het totale collier is circa 54 cm.

Uitverkocht

Earring green Jade

€ 7,95
Uitverkocht

Mooie zilveren oorhangers met Jade. Het oorhaakje is van zilver. De bails zijn gemerkt zilver (sterling). Lengte circa: 4 cm

Uitverkocht

Earring Lapis Lazuli

€ 5,95
Uitverkocht

Leuke oorbellen in bronskleur. Het materiaal is metaal en nikkelvrij. De cabochon is een halfedelsteen Lapis Lazuli. Een origneel exemplaar waarvan er maar 1 in voorraad is. De lengte van de oorbel is circa 2,5 cm.

Mooi collier van goudsteen kralen met goudkleurige tussenkralen.

Voorzien van magnetisch slotje. 

Lengte: circa 46 cm.

 

Zeer mooi gefacetteerd collier van Vuuragaat met bronzen en howliet tussenkralen. Het slotje is magnetisch en bronskleurig. Dit collier is in twee maten verkrijgbaar. Meld alstublieft bij uw bestelling uw voorkeur. Lengte circa 50 cm.

Sale!

Collier 'Web Jaspis'

€ 22,95 € 19,95

Collier 'Web Jaspis'

€ 22,95 € 19,95

Dit prachtige collier bestaat uit de halfedelsteen web jaspis (gestreepte halfedelstenen) en onyx (zwarte halfedelstenen). De glimmende tussenkralen zijn van hematiet. In de eindafwerking naar het slotje toe is sterling zilver gebruikt. Het slotje is magnetisch en bestaat uit twee delen. Het 1e deel is de magneet en het 2e deel draai je even aan als extra bescherming. De totale lengte van dit collier is circa 73 cm. Tijdens het maken van dit collier trof ik enige oneffenheden aan op enkele onyx halfedelstenen. Dit gebeurt wel vaker omdat dit een natuurlijk product is. 

Beautiful necklace on memorywire. Used stone Hematite with silver plated element.

Collier op memorywire met Hematiet en verzilverd element in het midden. Het bedeltje op de eindafwerking is van zilver.

Dit prachtige collier bestaat uit gefacetteerde Hematiet kralen. De tussenkralen zijn van hoogwaardig metaal (designer quality). Het slotje is magetisch en verzilverd. De eindafwerking is van sterling zilver. Het totale collier heeft een lengte van circa 53 cm.

Heel fijn collier van Hematiet(natural) en gekleurde Hematiet (gold)

De gebruikte tussenkralen zijn van vermeil en hebben een laagje 14 karaat goud gekregen over sterling zilver. De totale lengte is circa 52 cm. Het slotje is magnetisch en verzilverd. Dat is dus af en toe poetsen ;)

 

Heel mooi modern collier met zwarte Onyx facetgeslepen en zwarte Onyx tussenkralen. De sterling zilveren 'cubic' tussenkralen passen daar uitstekend bij. Het magneetslotje is verzilverd. De totale lengte van het collier is circa 57 cm.