Eigenlijk is deze edelsteen een van mijn favorieten. Tijgeroog! Met veel plezier heb ik dit collier dan ook in elkaar gezet. De tussenkralen zijn van goudkleurige hematietkralen. Het slotje is goudkleurig en magnetisch. De totale lengte van het collier is circa 56 cm. Tijgeroog wordt vaak gebruikt om de concentratie te kunnen verhogen. Een ideale examen/concentratie steen.

Goudsteen op memory wire met bronskleurige bedels

Uitbundige armband met verschillende soorten natuursteentjes waaronder tijgeroog en zilverkleurige bedels.

Zeer mooi gefacetteerd collier van Vuuragaat met bronzen en howliet tussenkralen. Het slotje is magnetisch en bronskleurig. Dit collier is in twee maten verkrijgbaar. Meld alstublieft bij uw bestelling uw voorkeur. Lengte circa 50 cm. Vuuragaat werkt aardend en stabiliserend. Zorgt voor emotionele balans.

Een prachtig collier met de DZI gelukskralen. Naast de DZI kralen zijn in dit collier tijgeroog en jade tussenkralen gebruikt. Het slotje is magnetisch en voorzien van kristalletjes. Het totale collier is circa 56 cm.

Dit collier (inclusief de totale set) is gemaakt van goudsteen. Dit materiaal wordt door mensenhanden gefabriceerd. De tussenkralen zijn van zwarte Obsidiaan en de gouden kralen zijn vermeil. Dit houdt in dat de onderliggende kraal van sterling zilver is en dat er een laagje 14 karaats goud overheen is aangebracht. Het slotje is van hoogwaardig metaal designer quality. Het collier heeft een totale lengte van circa 51 cm.

Collier Wilma

€ 14,95

Collier Wilma

€ 14,95

Bijzonder collier van aparte 'pebblestones' met jade tussenkralen en magetisch bronskleurig slotje. In de eindafwerking is sterling zilver verwerkt. De lengte van het collier is circa 61 cm.