Lapis Lazuli staat bekend om zijn prachtige tinten blauw. In de edelsteen mogen ook andere tinten zoals geel of wit voorkomen. In dit collier zijn ronde maar ook gefacetteerde kralen gebruikt. De goudkleurige tussenkralen zijn van Hematiet. Lapis Lazuli heeft ondermeer ontstekingsremmende eigenschappen en werkt ontspannend. Dit collier is circa 79 cm lang.

Een echte 'eye catcher' dit collier van Lapis Lazuli. Gebruikte materialen: twee verschillende maten kralen van Lapis Lazuli. De kralen met messing komen uit Tibet. De tussenkraaltjes zijn van brons. Het eindmateriaal naar het slotje toe is van sterling zilver. Het gebruikte slotje is van brons en magnetisch. De totale lengte van dit collier is circa 58 cm.

Sierlijk collier met blauw gekleurde howliet en verzilverde elementen. Uiteraard voorzien van een magnetisch slotje. De totale lengte van het collier is circa 49 cm.

Origineel collier samengesteld uit blauwkleurige glaskralen met tekening. De tussenkralen zijn gemaakt van verzilverd tin. De afwerking bestaat uit sterling zilver. Het magnetisch slotje is verzilverd. De lengte van dit collier is circa 74 cm.

De hoofdkralen van dit prachtige collier zijn volledig samengesteld uit porselein 'China'. De tussenkralen zijn gemaakt van donkerblauwe Preciosa kralen. De eindafwerking is van sterling zilver. Het slotje is magnetisch en verzilverd. De totale lengte van dit collier is circa 47 cm.

Een heel mooi collier waarbij de hoofdkralen volledig zijn samengesteld uit porselein (China). De lichtblauwe tussenkralen zijn exclusieve Preciosa kralen (Tsjechië). De eindafwerking is met zilver. Het slotje is magnetisch en verzilverd. De totale lengte van dit collier is circa 47 cm.