Nieuw!

Collier Striped Agaat

€ 39,95
Nieuw!

Collier Striped Agaat

€ 39,95

Dit prachtige collier bestaat uit zwart kleurige Agaat met mooie witte strepen en schakeringen. De ronde tussenkralen zijn van Obsediaan. De zwarte bicones zijn Swarovski Style elements. De tussenzetsels zijn zwaar verzilverd. Het slotje is eveneens verzilverd. In de eindafwerking is sterling zilver gebruikt. De diameter van dit collier is circa 20 cm. De totale lengte circa 62 cm.

Sale!

Collier Web Jaspis & Onyx

€ 24,95 € 19,95
Sale!
Sale!

Collier Web Jaspis & Onyx

€ 24,95 € 19,95

Dit prachtige moderne collier bestaat uit Web jaspis, Onyx, Swarovisky Style kralen metalen en verzilverde tussenkralen. Het eindslotje is magnetisch en zwaar verzilverd. De diameter van dit collier is circa 34 cm.

Dit leuke en vrolijke collier is gemaakt van Onyx in de vorm van wolkjes/bloemetjes en sterling zilveren hartjes. Het slotje is verzilverd en magnetisch. De diameter van dit collier is circa 26 cm.

Dit mooie collier bestaat volledig uit gefacetteerde Hematiet en verzilverde tussenkralen. Het slotje is magnetisch in zilverkleur met strass. De diameter van dit collier is circa 25 cm.

Sale!

Collier Onyx Cubic

€ 29,95 € 24,95
Sale!

Collier Onyx Cubic

€ 29,95 € 24,95

Dit unieke elegante collier bestaat uit: Ony kubiekjes, Onyx ronde tussenkraaltjes en sterling verzilverde elmenten. Het slotje is verzilverd en magnetisch. De diameter van dit collier is circa 25 cm.